Livet

Bitter, sur och tvär idag

Idag är det måndag. Idag brukar jag ju lägga upp en positiv måndagslista. Jag tänker lägga upp en lista idag också. Och jag ska verkligen göra mitt bästa för att få den positiv. Men jag är allt utom positiv idag. Jag är snarare precis vad som helst som är negativt. Bara för att verkligen frossa i min ynklighet börjar jag med en helt spontan bedrövlig lista så lovar jag att det kommer en mer positiv senare idag. (Tur att man kan tidsinställa så jag få vara precis så negativ jag känner mig i ett par timmar nu på förmiddagen… )

 

Precis just nu är jag ledsen, sur, bedrövad, förbannat och frustrerad över

 

Att jag är sjuk. I dag är det 9 veckor sedan jag blev sjuk. Sen dess har jag haft influensa, rosfeber, halsinfektion, bakteriell influensa, ögoninflammation och inflammerade slemhinnor.

 

Att jag är sjuk. Idag är det 9 veckor sedan jag tränade eller rörde på mig över huvud taget.

 

Att jag är sjuk. Idag ska jag till läkaren för 7:e gången sedan sista veckan i januari. Japp, jag har frikort.

 

Att jag är sjuk. Jag tänker inte ens börja på nån lista över allt jag skulle vilja/har velat göra dom här månaderna men som jag har fått strunta i för att jag inte orkat.

 

Att jag är sjuk. Jag jobbade 4,5 dag i februari. Tror ni mitt lönekuvert var kul att få idag. Nope. Inte alls.

 

Att jag är sjuk. Jag jobbar med feber, hosta och en toarulle på max 50 cm avstånd från mig. Det är skitjobbigt.

 

Att jag är sjuk. Det är två månader sen jag sov en hel natt. Jag hostar, måste gå upp och ta hostmediciner, snyta mig, dricka vatten eller bara sitta upp för att få tillräckligt med luft. Sova i soffan halvsittande halva nätterna är min vardag numera.

 

Att jag är sjuk. Orkar inte ens fortsätta rabbla anledningar. Jag har varit sjuk i exakt 53 dagar nu. Det här går inte längre. Jag anser mig vara en rätt stark person men nu är min gräns också nådd. Jag var hemma hela februari men då var Harry sjuk i lunginflammation och både Viktor och Fredrik hade influensa. Nu har snart mars gått och jag har jobbat på som vanligt förutom just 1:a mars som var min sista sjukskrivningsdag. Jag är trött nu. Trött på precis allt. Tydligen kan man inte jobba heltid på jobbet, jobba heltid som mamma och jobba heltid som människa och vara sjuk samtidigt.

 

Ja, jag är bitter! Så in i helvete. Tack för att du läste ända ner hit. Under här kommer en deprimerande (och väldigt söt) bild. Kika in här om några timmar så lovar jag att ha nåt mer upplyftande till dig – då har jag laddat om och är förhoppningsvis mitt vanliga mer spirituella jag.

 

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Jag tycker så synd om dig! Det är fasen inte klokt att du inte blir frisk! Du borde få åka iväg på något spa i typ 2 veckor och bara kurera dig och få omvårdnad, god mat och energi! Det röstar jag på!
    En stor kram till dig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: