Pyssel och Fix

Galna toarullar i tuppform

Mamma – blunda nu. Du kommer få dom här i påskägget av Viktor 🙂
 
Ni andra som kan läsa vidare – God morgon! Torsdag redan och veckan är snart slut. Tack och lov! Den här veckan är inte så snäll mot mig. Mer om det senare.. Nu fokuserar vi på något helt annat!
 
Jag bara måste visa er vad jag och Viktor skapade i går kväll. Av toarullar, papper, fjädrar och plastögon har vi fått ihop några riktigt toppiga tuppar. Toarullar är kanske den bästa grunden man kan ha när man ska pyssla med barn. Här hemma slängs inte rullar utan dom blir allt från rymdraketer, hus och bilar. Eller som igår – tuppar. Viktor har ritat alla mallar, klippt och bestämt utseende. Jag har därmot fått limma det mesta eftersom vi använde limpistol. Han kan använda den själv egentligen men i det här fallet var man tvungen att trycka ihop pappret direkt efter och det blev för varmt för honom så jag fick ta över. 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: