Livet

Deadheads och kossor

God Morgon!
 
Men jodå. Idag är det bättre. Viktor kom hem igår vilket alltid gör livet lite lättare. Idag piper han till skolan med matsäck – det ska utflyktas till en bondgård minsann. Dom ska till en Arlagård och hälsa på kossorna och höns och grejjer. Det blir nog himla kul. Han var så förväntansfull när han traskade iväg till skolan! 
 
Själv ska har jag en fuldag och som alltid dessa dagar går kläderna i svart. För att piffa upp det liiiiite i alla fall har jag svingat min senaste sjal runt halsen. Jag har en thing för sjalar och använder det i princip varje dag. Den här är som sagt ny och kommer från H&M. Svart med dödskallar och rosa. Jättestor i tunt material som är helt i min smak! Ett bra tag nu har jag använt tubsjalar men nu till våren (som bara måste komma snart!!!) känns det lite roligare med stora fyrkantiga som inte är så klumpiga. Dom får finare fall och känns inte som en halsduk. 
 

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Jag älskar sjalar, men känner att jag är usel på att vira dem snyggt..
    Hoppas att du mår ok nu och att alla håller sig friska, imorgon är det ju fredag igen!
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: