Livet

Myser runt med mig själv

Ni vet när man känner att det doftar gott nånstans i närheten… Som när någon går förbi med en helt underbar parfym. Så har jag haft det en nu på morgonen. (Undantaget den stunden Harry stod framför TV:n med böjda knän och en lätt tomatton i ansiktet förstås. Det var en doft av gårdagens middag i betydligt otrevligare ton). Det tog till efter frukost innan jag inser att det är jag själv som går runt och doftar underbart. Jag hittade en parfym i skåpet jag inte använt på ett bra tag. När jag slutade ha den tyckte jag att den var för söt, det var sommar och varmt då, men nu i kall vinterkyla är den ljuuuuvlig. Går bara runt och myser! Undrar om den finns som bodylotion. Måste jag undersöka i helgen när jag kommer till ett centrum. Till dess ska jag gå och smygpuffa på mig parfym och bara njuuuta.

Mår annars bättre idag. Illamåendet är borta (TACK SNÄLLA!!) och jag har fått i mig frukost utan problem. Undrar om det är fet mat som ger mig dom här ”anfallen”? Till den fördömda skaldjurssoppan hade vi vitlöksbröd, dom är ju rätt feta, och själva soppan var visserligen inte så fet (Keldas färdiga 4% fett) men den är ändå gräddig. Igår mådde jag bättre men åt raggmunk till lunch och då blev det sämre till kvällen. Hmm.. värt att testa. Det blir fil och flingor till lunch idag så får vi se hur det går. Sen sitter säkert resten i mitt fördömda huvud. Förstår inte att det ska vara så svårt att ta makten över sin egen skalle?!

Här är parfymen som får mig att sväva på små moln idag. Salvador Dali Crazy Kiss EDT. Köpte den på båten hem från Danmark när vi åkte Bloggbussen i somras…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: