Köket

Dukningen till tjejerna

Men åhhhh! Mår så dåligt ikväll. Har inte fått i mig nån middag och pendlar mellan frossa och illamående. Va F*N är det här???? Har jag inte mått dåligt länge nog nu. Tid imorgon hos min terapeut så jag hoppas att hon kan komma med lite glada tillrop. Är så vansinnigt less på den här skiten! Istället för att fixa med renoveringen på kontoret har jag bara suttit som en liten klump i soffan. Blir så sjukt frustrerad på detta!!
 
Slut på ynkligheterna – nu ska det handla om betydligt roligare saker. Den fina dukningen jag hade i lördags när mina fina tjejer kom hit. Jag hade buffé så man fick hämta mat själv. Det gör att man kan duka på hej vilt eftersom ingen plats för karotter och kastruller behövs. Det är ju tulpantider så det var självklart att dessa underbara blommor fick vara huvudattraktion. Lite snapsglas, kvistar från min trollhassel, lite blandat från pyssellådan och så några lappar med stämplade namn. Blev himla fint tycker jag! 
 

Det gäller att spara på saker. Pärlorna som sitter runt glasen gjorde jag som servettringar till en middag för länge sen. Det var innan jag blev ägare till dom ljuvligt fina jag har nu – från Zelected by Houze. ”Stenarna” jag spritt ut  på bordet låg med i en pysselfyndlåda jag köpte på Panduro. Även papperstejpen är därifrån. Det gröna bandet har jag sparat från någon present jag fick för år och dagar sen. Bokstavsstämplarna är från Granit. Jag har bara rivit små bitar av vitt tjockt papper och stämplat namnen på. Enkelt blir ofta väldigt snyggt i såna här sammanhang. I övrigt är det porslin från Mateus och vinglas från Orrefors, serien heter Anne!! Glasen jag har till vatten är från Iittala och dom små snapsglasen som här är vaser är från stora varuhuset.
 
Jag fick såklart jättefina presenter av tjejerna! Ekollonvas från Svenskt Tenn, Ursnyggt två-vånings-kak-fat, presentkort på InredningsCompaniet (det ska snart förvandlas till nytt från Mateus) och en Smartbox. Fanns massa kul i den boxen att välja på men jag tror att det kommer bli en afternoon tea med Fredrik.  
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: