Livet

Fredagsfunderingar

Men ok. Jag kan inte säga varför men plötsligt blev det dags för lite självrannsakning. Dock är jag sjukt splittrad över hur vida jag ska skriva att jag är jävligt nöjd över att jag bara släppte allt igår och lekte med Harry hela kvällen eller om jag är jätteglad över att vi åt mysig middag framför TV:n igår istället för att göra allt som egentligen borde och måste. Det kan även vara så att jag förbannar mig själv som fan över att det är tvärstökigt hemma och att jag inte alls håller mitt löfte till mig själv att lägga massa krut på att äta rätt, göra rätt, tänka rätt…

Jag känner mig jättenere samtidigt som jag har nån form av jävlar-anamma-feeling. Är förvånad själv över att jag inte alls oroar mig över kommande planeringar för sommaren (alltid ett pussel att få ihop semesterar), jobb, barn, renoveringar och… Ja du fattar. Det känns helt ok att det blir som det blir. Faktiskt. Men ändå så ligger något där och pyr… Något som jag får skaka av mig flera gånger om dagen. Jag tror att det är frustration och lite bedrövelse över att jag inte tränar, gör det jag vill, bevisar för mig själva att jag kan och en gång för alla ser till att ändra mig och bli som jag vill vara.

Men vart ska jag börja?! I vilken ända ska jag börja för att ramla över helt på den glada och målinriktade sidan. Den sidan jag vet finns där och som jag faktiskt befinner mig i riktigt ofta? Hur ska jag göra för att jag ska befinna mig på den sidan tillräckligt länge för att inte sen snubbla till och hamna på ”the dark side” igen? Små steg. Små mål. Sänk kraven. Det säger min terapeut. Måste ringa och boka en ny tid hos henne kom jag just på. Kanske är det dagens steg och mål. Ringa och boka en tid. Ta en promenad i solen med Harry efter dagis. Bara se till en dag i taget. En liten dag i taget på den soliga sidan. Det ska jag göra!

Happy friday!

0 kommentarer

  • Johanna

    Att hitta kraft när vardagen är rörig är en styrka i sig glöm inte det. Och när det gäller träning är som min rökning, viljan att bevisa för sig själv och andra att jag fan kan! Men de som är bra är att möjligheten finns alltid kvar att försöka 😄 ses om några timmar. Puss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: