Livet

Ibland blir det inte så himla bra

Den här kvällen kan vi lägga in i det facket. Inte så bra. Hela familjen har gått i otakt ikväll och alla har blivit sura och frustrerade på varandra. Harry har varit tvärförbannad. Viktor och jag kom ihop oss om läxor. Jag och Fredrik har gått varandra på nerverna rent generellt som man gör när alla är sura och tvära. Efter mycket om och men, tårar och förlåtkramar fick småfisarna i alla fall komma i säng glada, nöjda och nykramade. 
 
 
Nu ska vi bara få till lugnet efter stormen i resten av huset. Få undan middagen, få en liten stund lugn och ro för sig själv och hitta lite energi för att prata med varandra. Men såklart även få igång en tvätt, plocka undan alla leksaker, förbered inför imorgon, duscha och torka av matbord, golv och stol efter Harrys utbrott ihop med majssoppan. 
 
Jag älskar mitt liv, mina barn, Fredrik, livet i hus och allt som hör där till. Idag har jag bara lite svårare att komma ihåg det. 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: