Livet

Nu måste det vara sista sjukdagen

Sista dagen igen då på min sjukskrivning. Nu har jag idag och helgen på mig att bli en arbetsför och fungerande människa igen. Det bara måste bli så. Jag KAN inte vara sjuk längre nu. Gick och la mig igår med ONT i halsen och helt knallröda ögon. Halsen är bättre idag men fortfarande känns det som att en stor sten ska ner i halsen varje gång jag sväljer. Ögonen är igenkladdade och röda men i en mer rosa ton idag. Antar att det är till det bättre. 
 
Idag ska det städas här hemma så jag har tänkt stänga in mig på kontoret. Det rummet lyckades vi såklart tömma och riva tapeterna i precis innan sjukdomarna slog till så där inne behöver man liksom inte städa för tillfället. Det står en bäddsoffa där som jag har tänkt bänka mig i idag för att inte vara ivägen. Man blir liksom gäst i sitt eget hem när städpatrullen dyker in. Men sååå skönt att få nystädat här till helgen. Kanske ger det lite mer ro i kroppen så möjligthet för lite energiboost infinner sig. Mitt mission annars idag är att googla och shoppa på mig en hel arsenal med vitaminer, vitlökskapslar och annat från naturläkekonsten som jag hoppas ska hjälpa till att göra mig till människa igen. 
 
 
 
Bild lånad från vitamingården.nu

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: