Livet

Allt för att Må Bra!

Klickade in mig på tidningen Må Bra´s sida efter ett reklammail jag fick – en testprenumeration på några nummer och nåt träningskit med hantlar bör dyka upp i min brevlåda inom kort. Har inte läst den tidningen tidigare så dom ska få en chans. Har hört en hel del bra om den så jag har höga förhoppningar om good-feeling-läsning och bra recpet. Efter alla sjukdomar har jag lovat mig själv att gå all-in resten av vintern/våren för att komma tillbaka och få MÅ BRA framöver. Jisses vad sliten jag är. Håret bara ramlar av, huden är genomskinligt blå och händer och fötter bara spricker. Naglarna ska vi inte ens prata om. Ni fattar. Bra käk, motion när jag väl kan och boosta med varenda vitamin jag kan hitta är min plan. 
 
 
För att hjärnan och själen också ska få vara med lite ska jag och min fina vän E gå på en Må Bra-kväll. Jajamen! Tidningen har nån tjej-kväll med föreläsningar och lite annat smått och gått en kväll i april. Dit ska vi och mingla, lyssna, skratta och förhoppningsvis få med oss lite glada och positiva tankar hem. En fet goodie-bag utlovas också så det kan ju inte gå fel! 
 
Vill du gå? Klicka på bilden, sätt sprätt på en 500-hundring och häng med! 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: