Livet

Sjukstuga igen

Jag. Är. Så. Jävla. Trött. På. Det. Här. Nu. 
 
 
Harry är pigg som en mört men äter ju på sin penicillin. Han ska nog få gå till dagis imorgon dock då han ätit i över 5 dagar imorgon och varit feberfri i 4. Viktor är jätteförkyld med 40 graders feber och genomförkyld. Han är snurrig också stackarn så han ligger platt i soffan. Jag och Fredrik har ju fått in en ny förkylning i huset så givetvis är vi förkylda igen vi också. Ont i halsen och fryser och är allmänt ynkliga. 
 
Utöver det så har jag den mest märkliga krämpan ever. Jag vaknade 5 (!!) i morse och hade så galet ont i vänster fot. Det gick inte över och när jag väl masade mig upp vid 6.30 kunde jag inte stödja på foten över huvudtaget. Tänkte åka in till närakuten men dom har ingen röntgen så jag blev skickad till akuten på Danderyd. Efter 10 minuters staplande haltning blev det dock lite bättre så jag tänker försöka hålla ut till imorgon i alla fall. Att komma in med ”lite ont i foten” på akuten i dessa sjukdomstider lär ju resultera i ungefär 15 timmars väntan och sen bli hemskickad med en alvedon. Fattar verkligen inte vad det här är – har så sjukt ont! Och har fått det liggandes i sängen liksom. Inte så att jag har åkt skidor eller ramlat i trappen liksom. Men har ondare än jag någonsin haft vi en vrikning eller stukning. Behöver jag tala om att jag är bitter idag. Jävligt bitter. 
 
Nu ska jag bevaka den utomordentliga bloggen Bromans Bravader för att försöka sno åt mig biljetter till Stora Bloggdagen i maj. Har inga stora förhoppningar då det bara finns 150 st men har man inte ens försökt kan man ju inte sura… 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: