Livet

Alla ♥-ans kväll

I vår lilla sjukstuga hade vi ställt in alla hjärtans dag. Det fanns varken tid, möjlighet eller utrymme för kärleksförklaringar här hemma. Fokus ligger på rätt medicin vid rätt tidpunkt och servering av saft och torkning av tårar. När barnen väl somnat och det värsta röran var undanplockad åkte Fredrik iväg till ICA för att handla lite mat. Jag satt i soffan helt oförberedd när han en stund senare kommer hem med blommor, presenter och massa god plockmat. 
 
 
Tack älskling! Det blev en alldeles jättbäst alla hjärtans kväll! Mitt i kaos och sjukdom älskar jag dig mer än nånsin! Jag hade blivit glad för en låda nudlar igår.. Fick istället njuta av goda röror, baguett, kallskuret och smarriga ostar. Ett kit för att göra egna praliner i små silikonformar fick jag tillsammans med finfina tulpaner. ♥
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: