Livet

Pottan är invigd!

När man är småbarnsförälder försvinner alla gränser när det kommer till toabesök. Man har för länge sedan resignerat för det här med privata toabesök. Numera är man glad om inte någon öppnar dörren på vid gavel när man har gäster. Att gå på toa själv är en lyx man enbart får om man smyger sig dit sent på kvällskvisten när småfolket sover OCH katterna har annat för sig. För det är inte bara barnen som promt ska in i badrummet samtidigt, nej då, katter har också en väl utvecklad förkärk för detta vattenvänliga utrymme. Det ska drickas vatten från en rinnande kran eller gosas i byxorna som alldeles varma och gosiga ligger vid mattes eller husses fötter. Mmm så mysigt det är. 
 
Är det Viktor som kommer in (För han bara MÅSTE ju borsta tänderna eller hämta/lämna något just dom minutrarna man är där) går det väl an. Han har passerat allt som Harry just nu håller på att komma in i. Det här med att titta. Men ärligt!? ”Nej, du får inte titta i toan på bajset!”. Att det ska vara så himla kul. 
 
Skulle förmodligen få ihop en bok om alla våra knäppa toa-historier här hemma.. Haha, jag önskar nästan att ni alla kunde se Fredriks reaktion när han läser det här. Han anser nämligen att det bara är han som inte får vara själv på toa. (Att detta beror på att han är på toa ungefär 5 gånger så lång tid som en annan är INTE anledningen). 
 
Nu till min slutkläm. Eftersom Harry oftast hänger med pappa på toa så var det han som fick äran att vara med vid denna stora händelse. Harry kissade på pottan! Jajamen! Igår när han (som vanligt) var med pappa på toa satt han på sin potta. Han brukar sympatisitta där medan pappa gör sitt på toa. Och igår – helt plötsligt – så kom det kiss! Yeeeaay! 
 
Jag började ju detta lite lätt osammanhängande inlägg med att man som småbarnsförälder tappat fattningen lite när det kommer till kiss och bajs. Det gäller såklart även fotografering i ämnet. Så här kommer den. Bilden som förevigar Harrys första pott-kissning. 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: