Livet

Isglass mitt i natten

Vi har haft en lååååång natt. Igår kväll vid 21.30 fick vi packa ihop oss och åka in till Astrid Lindgrens med Harpan. Då hostade han tills han inte fick luft och mitt i allt kräktes han. Stackars liten. Vi ringde till sjukvårdsupplysningen men fick rådet att åka in eftersom han hade uppenbart svårt med andningen. Vi var inte dom enda på akuten kan jag säga. Vilken KAOS! Som ”tur” är så är ju andingsbesvär väldigt priorieterade så vi fick hjälp förhållandevis snabbt ändå. För att göra en lång historia kort så blev det ett par omgångar med astmamedicin och så lite cortison och en bamsealvedon på det. Febern var förhållandevis hög och även pulsen var förhöjd men det blev bättre så vi fick åka hem vid 2-tiden. Det var en hyftast förvånad (men NÖJD) kille som tog emot en isglass av sköterskan när vi skulle gå. 
 
 
Så himla glad över sin glass fastän klockan är 2 på natten och han är tröttare än tröttast. Nästan 40 graders feber på det men bjuder ändå på ett leende. Vår fina fina kille!
 
Vilken personal det är på Astrid Lindgrens. Trots galet hög belastning fick vi enbart glad och supertrevlig personal. Läkaren som kom hade all tid i världen för oss och pratade och skojjade med Harry. Sköterskorna kom och gick men alla med precis samma trevliga och framför allt barnvänliga sätt. Tack snälla! ♥ Det är precis vad en orolig och stressad mamma och pappa behöver i det läget. 
 
 
Samtliga familjemedlemmar somnade inom loppet av ungefär 1 minut när vi kom hem. Både jag och Fredrik är hyfsat sjuka själva så man är inte så kaxig idag. Vi tar det så lugnt vi bara kan och ligger i sängen och kollar lite film medan Harry sover. Nu måste vi väl vara klara med sjukdomar för ett bra tag framöver?!!?! 

0 kommentarer

  • Linn

    Stackars liten 🙁 hoppas han mår bättre snart, vi har en son med astma och svår förkylningsastma, så vi har oxå fått göra natt besök till astrid lindgren… usch inge kul. hoppas han mår bättre idag.

    och tack för informationen om sovrummet 🙂 ja hellre att vi vuxna sover lite trångt än att sonen måste få plats med allt sitt på en sån liten yta 🙂 sen tror jag som du säger, att det kommer bli lite mysigt 🙂

    Ja det här med fönster utan gardiner vette tusan hur vi ska göra men vi får hojta tillvarann om vi kommer på något bra 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: