Livet

Suktar efter sovrum från Soffan

Men alltså, en TV i sovrummet är ett MÅSTE snart. Jag gillar egentligen inte att ha massa teknik i sovrummet då jag anser att sovrummet är till för annat än att titta på TV. Jag ser stora kuddar, tidningar, böcker, mys med barnen och så det uppenbara då – sömn… Men när man är sjuk finns det ingenting man saknar så mycket som möjligheten att ligga nerbäddad i sin säng och ändå har sällskap av lite ljud och bild. Som tur är har vi rätt stor soffa så det går att ligga här men det är ändå inte samma sak. Gah! Dessa I-landsproblem! Tack vare att man befinner sig i ett I-land kan man ju däremot trösta sig med att man har en telefon som innehåller allt från internet till Instagram, facebook, ljudböcker och TV-kanaler.  
 
Nä, vad säger ni?! Ska vi muntra upp oss med några riktigt tjusiga sovrum som man bara kan drömma om att ha själv. Alla utan TV. Givetvis. 
 
 
 
 
Samtliga bilder är från Sköna Hems bildgalleri där man alltid hittar det man inte visste man sökte efter. Just nu är jag inne på lite ruff stil med mycket slitet och lite industrikänsla. Jag kan inte säga att jag skulle vilja ha det all-the-way i mitt eget sovrum men så här på bild är det bara… fantastiskt. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: