Livet

Sitter i en låda

Ikväll har jag och Harry hängt. Fredrik kom hem sjuk han också i eftermiddags så medan han har vilat sig har jag tagit en extra alvedon och försökt hänga med i Harpans tempo. Jag var ju bara tvungen att ta fram kameran när han fick för sig att sitta i lådan, där alla plastdjur vanligvis håller till, och kolla på Bolibompa. Med tiger på huvudet. Söt som socker är han och trots förkylning kan man ju inte låta bli att bara mysa varenda minut man får med honom. Jag är så galet tacksam över att få vara mamma till den här lilla krabaten som bara öser kärlek över alla i sin närhet. Siv på dagis hade fått sig ett par blöta snorkramar idag berättade hon men man kan ju inte annat än bli varm i magen av det stora hjärtat i den där lilla kroppen. Mammas kille ♥
 
 
Nu sussar han efter ett bad och jag har återgått till min position i framstupa sidoläge i soffan. Ska kolla på Tunnelbanan och sen gå och lägga mig i hopp om mirakel till imorgon. Nattinatt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: