Livet

Öppet hus i Skolan

Åhhhh ikväll har mammahjärtat verkligen fått mysa och hela mamman har varit stolt som en tupp.. eller höna är väl mer korrekt kanske. Hur som – ungen är duktig och mamma är STOLT! Viktors skola har haft öppet hus för att visa upp vad dom gjort hittills i år. Så mycket fint att titta på och vilka utställningar dom fixat! Hur lärarna får till så mycket inspirerande och kreativa saker av i princip ingenting är helt obegripligt men helt fantastiskt. Årets tema (dom har ett nytt varje år som gäller för hela arbetslaget) är VATTEN. Detta tema genomsyrar i princip allt man jobbar med både i skolarbetet och på fritids. 
 

 
Under höstterminen har Viktor, utöver allt självklart skolarbete, bland annat målat med olika slags färger, gjort eget papper, tovat ull, målat på canvasduk, gjort gipsfiskar, sytt, broderat mönster, skrivit på dator, gjort egna böcker, gjort pappershattar, gjort sprattelgubbar, klippt snöflingor, gjort öar i tallrikar, målat fiskar med hjälp av schabloner och snickrat. Jag är så himla nöjd med Viktors skola. Lärarna är kanon och fritidspedagogerna är fantastiska.
 
 
 
Utöver allt fint vi fick titta på idag så fanns det ett café ordnat där vi kunde stoppa barnens magar fulla med korv och vi fick mumsa i oss bakverk som dom äldre barnen hade bakat. Kvällens extra bonus fick vi i form av morfar! När Viktor kom hem i eftermiddags talade han om att man fick bjuda in mor- och farföräldrar. Sagt och gjort – världens snabbaste inbjudan till morfar via telefon fick honom att slänga sig i bilen från jobbet och komma hit. Tack snälla! ♥ Det betydde mycket för Viktor. Han pratade en lång stund när han skulle lägga sig om att morfar och han kollade på småkryp i microskåpet och att morfar fick se hans mattebok. Mitt stora lilla hjärta. Han har blivit så stor men är ändå så liten. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: