Livet

Räkningar och Sköna Hem

Sådär ja. Igår betalades räkningarna för januari. Och till vår stora glädje överlevde vi denna vanligtvis hemska månad riktigt bra. Det var faktiskt inte så illa som vi hade räknat med. Elen var väl det enda som tyvärr var hiskeligt dyr men det har ju varit KALLT i januari så det var väntat. Nu kan vi smurfa vidare under februari och kanske kanske kommer även den månaden att passera hyfsat smärtfritt. Eller ja, det beror ju på om vi hinner börja med köket – då är utgifterna på en heeeelt annan nivå men det har vi ju kalkylerat med så det kan man nog inte räkna in i den vanliga konkursen.

Ohh. Igår fick jag ett mail från Sköna Hem med ett sånt där alldeles förträffligt erbjudande. Jag älskar Sköna Hem men tycker att det är lite väl dyrt att betala typ 60 kr för en tidning så det är inte ofta jag köper den. Nu däremot fick jag 3 nummer + lite andra skoj saker för 59 penningar. DET känns som ett lagom pris så då slog jag till! Hoppas jag får första numret snabbt – suktar efter lite ny inspiration inför våren.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: