Livet

men.. Det är ju Måndag!

Då är det ju dags att vara extra glad och positiv. Hela måndagen har ju nästan gått men såklart ska vi klämma till en måndagslista. Ska bara dyka ut en sväng på nätet och hitta en lämplig bild för detta ändamål. Kommer snart tillbaka!
 
 
Sådär ja. Den här passar väl bra. Tänkvärt om inte annat. Ibland (ganska ofta för min del) måste jag påminna mig om att se det där glaset halvfullt och fokusera på allt bra istället för att leta efter det dåliga. 
 
 
Idag är jag extra glad för:
 
♥ Att jag har fått sitta i en timma på ett utvecklingssamtal och bara höra massa positiva saker om Viktor och hans skolarbete. (Extra plus för att han kommer hem redan imorgon istället för på onsdag. Whii)
 
♥ Att Harry är frisk igen och ska gå till dagis imorgon. (Och extra glad och tacksam över att han fått vara med mamma och pappa idag så han fick en extra frisk dag hemma innan han går imorgon)
 
♥ Att jag, trots att det inte är så skönt just nu, fått häcken ur och satt i den där spiralen. 
 
♥ Att jag har börjat spåna på lite roliga saker jag vill göra under året. Hittade en jätteskoj sak idag som jag ska kika närmare på. Mer om det sen om det blir aktuellt. 
 
♥ Att lite planering inför min födelsedag kommit igång. Är ju som bekant barnsligt förtjust i kalas och födelsedagar. 
 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: