Livet

Snorfabrik

Min tappre lille krigare som fick både stick i fingret och tog halsprov utan ett ord. Han är betydligt kaxigare än sin mamma. Jag haaaaatar halsprov!
 
 
Gick hem klockan 13 idag för att åka med den här lilla snorfisen till läkaren. Han är förkyld så det räcker och blir över. I natt var vi uppe hela familjen och gjorde allt vi kunde för att underlätta andningen för honom. Det blev inte mycket sömn tyvärr vilket känns idag men nu efter läkarbesöket kan vi sluta oroa oss i alla fall. Inga bakterier och allt ser bra ut. Domen lyder: Dunderförkylning. Vi får fortsätta med nässpray, varm saft och mycket kärlek. Bricanyl har han fått för att lätta i luftrören när det är som värst. Stackarn.
 
Jag och Fredrik skulle gått på bio ikväll men det är avstyrt. Det känns inge vidare att dra ut på massa skoj och lämna kråkan hemma jättesjuk. Farmor skulle varit här och även om det inte finns några tveksamheter i världen på att hon och Harry skulle klara sig galant säger mammahjärtat emot. Jag kan inte slappna av och ha kul när man inte vet hur läget är hemma. Biobesöket flyttas fram och det blir nog hämtmat och filmmys på hemmaplan istället. 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: