Livet

Fryser

God kväll

Hela jag fryser. In till benen. Huvudet värker och magen gör nåt så galet ont. Kvinnliga och härliga krämpor som kommer på besök en gång i månaden numera. Huga. Det var klagomålen för egen del.

Harry klagar inte, tapper som alltid, men han är genomförkyld. Han sov dåligt inatt men var pigg i morse. Han fick gå till dagis efter obligatorisk feberkoll som han klarade galant. Men nej, han somnade mitt i lunchtallriken. Stackars liten. Känner mig som världens sämsta mamma när dom får ringa från dagis. Jag skulle stannat hemma. Men man har ju ett jobb att sköta och så hoppas man lite extra att det ska gå. Bästa morfar räddade oss idag och har hängt med snorisen på eftermiddagen.

Imorgon tar morfar första passet så jag i alla fall kan jobba fram till lunch. Fredrik har galet mycket på jobbet och tog förra vab-svängen så han får jobba.

Usch.. Klagandet var nog inte slut ändå. Känner mig ur form. Så galet trött och bara slut i kroppen. Soffa, filt, brasa och TV resten av kvällen får det bli! EM i konståkning går just nu så jag ska titta ikapp på SVT play!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: