Hus och Hem

Lite tänk om köket

Såhär tänker jag mig färger och former i mitt kommande kök. Mycket vitt såklart men även murrigt bruna toner och sköna gröna färger. Till den lite svart och metall. Längtar sååå tills vi äntligen kan komma igång. Inser nu när jag ska lägga upp bilden att jag inte tagit med några växter. Jag älskar ju växter och det har väl stor del i att jag gillar just färgen grönt. Lägg mentalt till en stor bukett vita liljor mitt på bordet så blir det perfekt!
 
 
Och så en liten lista över vart alla fina pryttlar kommer ifrån. 
 
Tapet – Ypsilon av Arne Jacobsen mönster/Boråstapeter // Stege – Newport // Pall – Åhléns // Matta – Pappelina/Länna Möbler // Bord och stolar – IKEA // Textilier – Svenskt Tenn // Kökshanddukar – Design Letters/Länna Möbler // Skål – IIttala // Plasthund Puppy – Magis/Miljögården // Taklampa – MIO // Bordslampor – Kartell // Korg – Hay // Rörljusstakar och hängare – Granit // Block Lamp klarglas – Design House Stockholm // Grafiska tryck – Lagerhaus
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: