Hus och Hem

Färger till nya köket

Åhhh… Jag har äntligen kommit igång och spara ner bilder, färger, inredningpryttlar och tankar kring hur köket ska bli. Att köket blir vitt är ju bestämt sedan en tid tillbaka. Jag var först i tankarna att inte ha just vitt utan ta nåt lite mer vild and crazy. Men nej, efter moget övervägande är jag alldeles för kär i färger, tapeter, tyger och annat som jag vill kunna byta ut och då blir alltid basen vitt bäst. Enligt mig i alla fall. Jag har inte sorterat klart bland alla idéer och funderingar men en sak är klar. Tapet till hela köket kommer bli från Boråstapeters alldeles fantastiska kollektion Scandinavian Designers. Jag älskar precis varenda en av tapeterna men tänker hålla mig till ljusa lite smutsiga toner i hela nedervåningen så någon av dom lite mer lugna tapeterna blir det. Jag tänker mig grönt, grått och petroleum ihop med det vita och sen lägga till lite mörkare trä och brunt. För att inte få allt för lantlig feeling kommer vi ha med en hel del metall och även en del plexi om jag får som jag vill. Åhhh.. Det kommer bli kanon! 
 
Titta här bara – det här är kärlek tryckt på papper! 
 
 
Ska försöka samla ihop alla bilder jag har sparat överallt och sätta ihop en moodboard ikväll tänkte jag. Snart snart sätter vi igång! Whiiii!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: