Livet

Ni räddade min kväll!

Efter en inte så himla rolig dag kom jag till dagis och blir mött av den blötaste av pussar och en bamsekram. Det finns inget bättre mot den där klumpen i magen än det leendet Harry kan fyra av när jag kommer och hämtar honom.

I bilen på vägen hem ringer Viktor och vill gå hem till en kompis. När jag svarar ja får jag ett tjut och ”du är bäst mamma” till svar. Det lilla lilla som fanns kvar av klumpen försvinner lagom tills vi svänger in på tomten hemma.

Precis när jag ska till att börja med maten kommer Fredrik hem. Tidigare än vanligt och med blommor, semlor och en film. ”Tänkte att du kunde behöva lite extra kärlek och mys ikväll”. Det trodde du alldeles rätt i hjärtat.

Mina killar! Skulle inte klara mig en dag utan er! ❤

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: