Pyssel och Fix

Kalas nr 2

Hej söndag!
 
Idag vaknade jag av mig själv. Ligger kvar en liten stund och inser att inte Harry har vaknat. Inser ett par sekunder efter det att Harry inte ens är hemma. Ahhhhh…. lugn och ro. En morgon utan barn. Jag och Fredrik fick alltså ligga kvar i sängen till 9 imorse. Det är knappt jag har ord för att beskriva denna händelse. Vi fick gå upp och äta frukost med varsin tidining framför näsan. Inga bajsblöjor. Inga tårar. Ingen mat på golvet. Inga snoria näsor. Bara tystnad.

Men sen vid 9.30 dök pappa upp med våra småhjärtan och precis lika skönt det varit med en barnfri morgon så var det skönt att få hem huliganerna. Tack snälla mormor och morfar som var barnvakt och såklart tack snälla A och D för en alldels utomordentligt trevlig kväll. ♥

 
Nu till rubriken då på detta inlägg. Vi har varit iväg och firat Viktors kusin Emma idag. Dom har kalasen sama helg och är födda samma år. Men Viktor firade sin 7-års dag och Emma sin åttonde födelsedag. Så är det när den ena fyller i januari och den andra sista dagarna i december. Mycket trevligt kalas som alltid och det var med fulla godismagar vi rullade hem sent på eftermiddagen.
 
 
Fick anledning att använda mitt nya paketpapper som jag tycker är väldans fräsigt. Från Lagerhaus även detta – köper allt som oftast inslagningsattiraljer där. Bra grejer och bra priser. Paketen innehåll två outfits från Kappahl. My god! Jag hade ju kunnat köpa hela avdelningen. Det är ju bara en gång om året jag får shoppa där. Emma är enda tjejen jag har i min omgivning nämligen. Alla vi andra har fått killar. Och då menar jag ALLA.
 
 

0 kommentarer

  • Gisella

    Tack för uppvaktning! Noterade dina fina paket, även om det var svårt att hänga med under öppningen :). Guldbrallorna är med i skolan idag! Perfekta!

    Lagerhaus är en av "mina" affärer också. Handlar alla mina ljus där t ex. Idag ligger jag hemma i soffan och snorar efter en hektisk helg! Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: