Livet

Krispigt Vintervitt

Ni vet Fabriken som jag skrev om för ett par dagar sedan. Jag har hängt ett antal timmar där och bara frossat i härliga bloggar proppade med inredning, fina saker, DIYs och vackra bilder. Uppe i menyn finns en liten rubrik med texten ”medlem”. Jag klickade och insåg till min stora glädje att man kan ansöka om att få ha sin blogg med i detta ljuvliga nätverk. Jag vill ju vara med! Såklart!
 
Varje torsdag har Fabriken ett Tordagstema – Här kan man se alla teman för våren. Dagens tema är som min rubrik lyder – Krispigt Vintervitt. Jag har lurat ett par dagar på vad jag skulle skriva om och tänkte först att jag skulle göra ett stilleben med massor av mina fina vita saker. Men jag ångrade mig och kände att jag inte ville ställa ihop något som jag inte har i vanliga fall och bestämde mig för att göra ett arrangemang som jag ändå tänkt fixa ett tag – nämligen en stor vas med trollhassel med prismor till hörnbordet i vardagsrummet. Men när jag skulle ut och klippa grenar möttes jag av detta…
 
Mycket mer krispigt vintervitt än så här blir det knappast. Min älskade Trollhassel i den vackraste av vinterskrudar. Jag hade inte hjärta att börja skaka av snö och klippa grenar när den är så vacker. Så länge snön är kvar får jag njuta av denna fantastiska buske ute istället.
 
En liten glimt av mina planer kan jag dock bjuda på. Jag har ett gäng prismor som jag trätt på ståltråd tillsammans med glas-, plast- och metallpärlor. Dessa hårda material tillsammans med snårig trollhassel är en helt underbar kombination. Mot mina vita väggar och vita lampor som hänger över hörnbordet… Det kommer bli så fint. Återkommer med det färdiga projektet vid ett senare och lite mer töigt vårtillfälle.
 
Den här bilden är urklippt ur ett litet trollhasselarrangemang jag hade i julas. Då tillsammans med röda sidenband och små glaskulor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: