Pyssel och Fix

DIY i papper – Sidor jag gillar

Att vika saker i papper är ju galet skoj. Det finns en uppsjö av alldeles underbara och användbara saker man lätt kan skapa av bara ett papper. Jag har samlat ihop lite av mina favoritställen där jag letar efter inspiration eller beskrivningar när minnet tryter. Håll till godo!
 
 
Bloggen SKAPLIGT ENKELT visar ju med bara namnet att det är en guldgruva för oss fixare. Jag har länkat just till den beskrivningen jag använde till mina påsar och det är även den som är på bilden ovanför.
 
PAPPER&SÅNT är en gammal blogg/webshop som numera bara finns för arkivets skull. Men vilket arkiv. Här kan man söka fram allt från papperpåsevikning till tips och filmer om hur man färglägger med PROmarkers.
 
JUST GO CREATIVE finns massa kul återvinningspyssel. Sånt gillar jag. Det ska vara en tanke bakom. Och mer än gärna inte kosta något.
 
En överkurspåse från en site jag hittat någongång någonstans.
 
KORTMAKARENS BLOGG innehåller också massa skoj och då främst kort som man ju förstår av namnet. Kortmakaren har även en egen webshop om man vill shoppa loss på allt man kan behöva till pappers- och kortpyssel.
 
How About Orange är en nyfunnen pärla som är väl värd ett pyssel-letar-besök.
 
Inser att jag skulle kunna lägga upp hur många bra sidor som helst men vi avslutar väl med den mesta av dom alla. Självklart vår hemmafixarpysslarguru Martha Stewart. Det som inte finns att hitta på hennes sida behöver man inte veta.
 
 
Bilden är lånad från Martha Stewart.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: