Livet

Positiva listan – första för 2013

 
Den här pajsaren känns ju alldeles underbart glad och positiv!
 

Nu i år ska det bli ordning på måndagslistorna minsann! Det har ju i allra högsta grad att göra med att leva i nuet och se det positiva i saker så den här listan ska jag bli en hejjare på under året har jag tänkt!

 

Den här positiva måndagen är jag extra glad över:

 

♥ Att jag verkligen försöker på alla sätt jag kan att förändra och förbättra mig så jag ska må så bra som möjligt.

 

♥ Att jag under veckan ska förbereda och sen genomföra Viktors så efterlängtande kalas.

 

♥ Att vi nu närmar oss startskottet på vår jätterenovering med stormsteg. Snart så!

 

♥ Att Harry äntligen börjat komma tillbaka till sitt underbara glada jag efter en lång och seg förkylning.

 

♥ Att det äntligen börjar bli lite ljusare. För varje dag blir eftermiddagen lite längre. Härligt!

 

Jag vet att måndagslistorna skrivs av många! Skriver du positiv måndagslista får du mer än gärna lämna en kommentar med en länk så jag får läsa din! Veckan måste ju bli ännu bättre om man utöver sin egen får läsa andras positiva och glada tankar..

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: