Livet

Snön är tillbaka

Jahapp, idag blev det till att skotta sig in i bilen igen. WHIII! Visste väl att det skulle bli fint och vitt igen. Tyvärr är det plusgrader så risken finns att allt det fina försvinner alldeles för fort. Det ska tydligen snöa hela dagen så förhoppningsvis hinner det frysa på i natt sen så att allt ligger kvar.
 
 
Tröttmössa här annars. Katterna lyckades få ner en tavla sent i går kväll så jag fick städa glas och dona innan jag la mig. Men! Harry sov hela natten utom för ett litet avbrott vid 4 när han tappade nappen. Det tar sig – kanske kanske kan vi komma tillbaka till verkligheten efter dom här vidriga veckorna med all hosta. Det är ju lite av en utmaning att få till alla morgonrutiner när man man är själv (som alltid när jag är solo inser jag vilka stordåd alla ni ensamstående föräldrar gör. Respekt!) men vi fick till det riktigt bra idag.
 
Hoppas på en riktigt bra tisdag nu. Städerskan kommer idag så vi kommer hem till ett skinande hem. Ska ta med mig ungarna till centrum efter jobbet och fika och ha lite mys tänkte jag. Måste nog köpa med mig nåt gott hem till kvällen också – Fredrik kommer ikväll. Tack och lov. Hatar när han är borta. Undrar hur det kommer sig att alla konstiga ljud och märkliga saker händer när han är borta?! (För det är ju självklart inte jag som är nojjig och ligger och lyssnar efter minsta möjliga ljud. Såklart.)
 
 

0 kommentarer

 • Maria

  Mysigt med snö!
  Här är det bara grått & dimmigt 🙁
  Här är också mannen i huset iväg en hel del & det finns inget värre än att vara själv hemma.
  Utan hunden hade jag nog inte klarat det 🙂

 • Johanna | Tillvaron.se

  Jag vill ha snö, absolut, men när det är plusgrader är jag ändå inte jätteimponerad av snöfall får jag erkänna 🙂

  Själv klarar jag knappt av att ta hand bara om mig själv när jag är ensam hemma, så då får man nog säga att det är tur att jag inte har barn. Sedan ska vi inte prata om alla gubbar jag tror står bakom duschdraperiet och utanför fönstret när jag är själv, huva.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: