Livet

Y-front är inget för små karlar

Sitter och kikar på Inkognito på TV4 – nån svensk miniserie – med bland annat Morberg i huvudrollerna. Den verkar faktiskt riktigt bra. Kommer nog bli tvungen att titta på resterande avsnitt…
 
Som den kvinna jag är så simultanarbetar jag ju givetvis – tittar på TV med ena ögat och internetshoppar med det andra. Ikväll hade jag dock ett bestämt mål så shoppandet gick undan. Yngsta sonen behövde kalsonger. Nu tänker en hel drös av er att det är larvigt att ha kalsonger på en sån liten parvel men jag vill påstå att det behöver han visst. Blöjjor sitter visserligen bra men inte så bra att dom sitter skönt och på plats hela dagarna på dagis. När man dessutom (som jag) anser att dom enda vettiga byxorna på dagis är sköna och stora mjukisbyxor sitter blöjjorna ännu sämre. Därför har Harpan alltid kalsonger på sig. Att köpa kalsonger till dom här småfisarna är dock inte helt enkelt för tillverkarna verkar tro att astighta små Y-frontar á la trosmodell är det bästa. Dom har nog aldrig haft en stor blöja på sig och sen försökt trycka på sig ett par små trosor ovanpå. Det säger sig ju självt att dom skaver och skär in överallt. Kissar man dessutom en blöja full kan man ge sig på att även kalsongerna blir blöta. Tyvärr har Harry fått ha en hel del såna här värdelösa kalsonger eftersom det är lurigt som tusan att hitta vanliga boxer i dom minsta storlekarna. Men nu är han stor nog för storlek 92 så ikväll har jag äntligen kunnat klicka hem ett rejält gäng mjuka sköna boxershorts från H&M. 3 för 99 kr dessutom vilket är ett riktigt hyggligt pris. Snabb leverans nu bara!
 
 
 
Jag kan ha klickat på ett par saker till mig själv också. Visar när det kommer sen…
 
Nej, nu måste jag nog hoppa i duschen så jag kommer i säng i tid. Natti natt!
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: