Livet

Tandpetare, kaffe och hemlängtan

God morgon!
 
Haha, började fnissa lite för mig själv när jag inser att jag har hemlängtan innan jag ens gått hemifrån. Då är det illa. Det är ju inte så att jag inte vill vara på jobbet. Tvärtom. Jag har numera förmånen att trivas ytterst bra på mitt jobb men den här veckan går till historien vad det gäller trötthet, utmattning och… ja, hemlängtan. Jag vill bara ha helg. Ska inte tjata mer om julledigheten men va fasen – jag behöver semester efter den semestern!
 
Nu – nog om det. Helgen bjuder på mycket trevligt så jag hoppas att den kommer ge lite energi. Kvällsmys idag med vänner. Frukostmys med andra fina människor imorgon och så, håll i er nu, kalas utan barn på lördagskvällen. Jojo, farmor (Tack snälla!) ska ha Harry på lördag kväll och jag o Fredrik ska på födelsedagsfirande alldeles ensamma. Det behöver vi.
 
Nu hoppas vi bara på att Harry inte blir sämre. Han är hemma med Fredrik idag, dom sussade fortfarande när jag gick upp, så jag vet inte hur status är på den lille fisen. Skulle vara höjden av otur att han är sämre så vi får ställa in helgplanerna.
 
 
 
Just det! Kaffet är för att vakna till och tandpetarna för att hålla upp ögonen. Det kanske var oklart kom jag på.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: