Livet

Pensionärspoäng

Nu har vi passerat alla vuxenpoäng man kan och gett oss in på pensionärspoängen. Bingolotto på nyårsafton!

Kanongod 3-rätters ligger som bomull i magen och skumpa finns i glasen. Det går ingen nöd på oss. Nu ska jag avsluta det här året med att bli miljonär tänkte jag.

Gott nytt år mina vänner! Imorgon lägger jag upp en stor återblick över vårt 2012. Puss

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: