Livet

Paket inslagna i GRATTIS-papper

Jodå, idag har det öppnats paket för brinnande livet. Igen. Denna gång utan tomtar på omslaget dock. I paketen låg en mycket efterlängtad Lego-klocka, en eldjätte till Skylanders och en direktimporterad Lego-låda från Danmark. (Jag köpte den när jag var i Köpenhamn med jobbet. Just den här ska tydligen inte finnas i Sverige så det är lite kul). Fika helt i Viktors smak förstås – En rejäl kanelbulle och vatten. Han är enkelspårig när det kommer till fika den lille filuren.
 
 
Mormor är ordentlig och hade ett coolt Starwars-kort till sina paket. Jag är dålig på kort. Glömmer oftast och skriver direkt på paketen. Av mormor o morfar fick Junior ett memory, en bok och en hel maskeraddräkt från Blixten 2. Jag har haft en galet snabb racerförare här hemma ikväll kan jag meddela.
 
Den stora händelsen som överglänste allt annat var dock det här ”paketet”
 
 
En BMX med alla möjliga trixiga egenskaper. På bilden finns dock inte dom här pinnarna på hjulen som är av yttersta vikt när man ska trixa.
 
Det är ingen hit att fylla år 3 dagar efter jul. Men det kan man ju ta. Vad värre är att det är helt värdelöst att önska sig en cykel. Men är det en cykel man önskar sig är det en cykel man får! Sen att vi nu kommer få ha den här coola värstinghojjen i garaget och bara titta på den i ett par månader… Tja, det kunde vara värre. Nu är han i alla fall redo vår våren. När den nu kommer.
 
För plånboken är det däremot en jättehit att shoppa cyklar nu. Jösses vilka rabatter det är! Vi hade tänkt köpa en beggad sen i vår då dom här cyklarna är larvigt dyra (tycker jag i alla fall) men Cykelringen hade 50% så då slog vi till.
 
Nu sover båda smågrisarna efter en rejäl omgång hostmedicin på båda två. Det snoras och hostas på alla håll och kanter här. Typiskt. Men imorgon är det nyårsafton och trots att alla våra planer gått i stöpet SKA vi ha mysig kväll. Vi hänger med dom enda som vågar träda in i vår sjukstuga – mamma och pappa. Det blir god middag, Bingolotto och sen lite raketer såklart. Det ryktas om att det ska sprängas pepparkakshus också…..
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: