Livet

7-åringen är hemma!

Nu har vi fått hem vår stora nyblivna 7-åring. Lite mer presenter har blivit öppnade och för tillfället får jag och mormor spö i ett nytt memory. Det är bokstavsmemory med bilder av Jan Lööf. Fullkomligt älskar hans bilder och böcker!

I övrigt laddar vi för nyår och senare i eftermiddag ska vi till affären och bunkra upp oss på lite godsaker inför sista dagen det här året.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: