Livet

Tomten kom!

Vem är den där läskiga gubben??? Men vänta nu… Han har med sig paket! Han kanske är rätt snäll ändå…
 
 
Harry var rädd och satt nästan och skakade i Fredriks knä men han är en liten fighter så när tomten skulle gå hoppade han ner och gav honom en kram! Det trodde jag aldrig. Viktor var såklart inte rädd och hade enorma problem även i år – tomten låter som morfar. Men ändå inte liksom. Och morfar var ju faktiskt på toa. Jag är så himla glad över att Viktor fortfarande är barn nog att bli sådär ärligt glad över tomten. Han vet att det är morfar men bara nästan. Han vågar liksom ändå inte riktigt vara helt säker. Får se om det håller i sig nästa år också. Hoppas!
 
Det här får nog avrunda vår jul… Nu blir det till att sätta sig och pilla lite med ett jätteinlägg om hela vårt år 2012. Har en känsla av att det kommer ta ett tag – vi har hunnit med en del det här året.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: