Livet

Julafton del 2

Ett gäng bilder till från vår julafton. Det här blev verkligen en lyckad julafton och vi bytte ordning från julmiddag till jullunch vilket blev kanon. Ordningen numera är lunch – Kalla Anka – Julklappar – Fika. Vi slapp både matkoma och hysteriska barn som väntade på julklappar. Lite bilder då från kvällen..
 

Hela vår lilla familj samlad. Inte ofta vi hamnar på bild samtidigt så det är lite extra trevligt att kunna lägga upp en bild på oss alla tillsammans. ♥
 

Min fina fina gran. Alla tycker den är för stor men jag älskar den. Granar ska var stora och såklart äkta. En plastgran är liksom inte samma sak. Så är det bara.
 

Viktor och Morfar. Dom två hänger liksom ihop på såna här tillställningar. Medan alla andra sitter tillsammans hittar man dom här två fixandes eller byggandes på nåt. Nu börjar Harry växa till sig så snart har nog Morfar två småkråkor i hälarna.
 

Bänkade till mat. Harry tog och sov en skvätt lagom till lunch så mamma och pappa fick äta jullunchen i lugn och ro utan flygande köttbullar och uthälld dricka. Skönt faktiskt även om det var lite trist att inte Mini var med.
 
Lagom till Kalle vaknade han dock till minsann så äpple och russin fick vara pausmedel för att den lille mannen skulle sitta still hela timman. Klockrent att redan ha ätit när det är Kalle. Det är ett gäng år sen jag hade tid att sitta still hela programmet. Mysigt!

0 kommentarer

 • Sotnosen!

  Vi körde kall julbord, Kalle+glögg/kaffe å godis, julklappar, varmt julbord och efterrätt. Perfekt att dela på maten och så hade lilleman något att pyssla med då han åt sina köttbullar vid vår sill 😉

  Fina bilder!

  Svar:
  Va smart! Då blir man inte så tokmätt heller.. Det ska jag lura på inför nästa år!

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: