Jul

Juldukningen

Sakta men säkert börjar jag ta mig igenom bilderna från jul. Det blev en del kan jag säga. Men rätt ska vara rätt så vi tar det i ordning. Tänkte börja med dukningen som jag blev lite sådär barnsligt nöjd med. Budgeten för dukning är obefintlig eftersom det bara är jag som tycker att det är värt att läggas pengar på. Men efter lite rotande här hemma hittade jag lite smått och gott som fick duga som dekorationer. Jag är ju inte sådär jätteröd när det kommer till jul så vitt, silver, grönt och liite rött fick det bli.
 
 
Duk och servetter – ICA Selection // Grangirlang – SIA // Pärlband – IKEA // Stora tallrikar – Mateus // Assietter – Villeroy & Boch // Servettringar – Zelected by Houze // Glas – vet det tusan vart varken vinglas eller dricksglas kommer i från.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: