Livet

Sally

God Morgon!
 
Dan före dan och jag längtar ikapp med barnen till imorgon. Åhhh vad jag älskar jul!
 
Mitt i alla julförberedelser har vi fått ännu en ny familjemedlem. En liten stackare som desperat behövde ett hem där det finns lite liv och rörelse och framför allt kärlek. Vi är ju blödiga för utsatta djur både jag och Fredrik så när den här lilla damen behövde ett nytt hem fick det bli här. Får jag lov att presentera fröken Sally.
 

 

 

 
 
Den här lilla sötnosen har bott i en trång lägenhet med människor som knappt varit hemma. Långa dagar i ensamhet med för lite stimulans och närhet i kombination med för mycket mat har gjort henne rädd för det mesta och väldigt osocial. Hon är en liten tjockis som behöver röra lite på sig – men med galningen Sixten som sällskap har hon snart spriungit sig i form igen. Vi har haft henne i 5 dagar och nu börjar hon smyga fram och visa sig. Hon vågar inte vara framme när barnen är vakna, det blir för stökigt och hon håller sig fortfarnade på avstånd. I går kväll var första gången jag lyckats få henne på bild. Söt som socker är hon och en väldigt go misse. Får hon bara lite tid på sig kommer hon bli en perfekt kompis till Sixten och en tillgiven familjemedlem hos oss.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: