Livet

Julfest i sommaroutfit

Ikväll är det julfest med chartertema på jobbet. Eller ja, med jobbet ska jag väl säga – vi ska vara inne i stan nånstans. Kändes ytterst märkligt att kränga på sig vita somriga kläder och så mitt i kommer Harry i full vintermundering. Tar dock stora vinterstövlarna och dunjackan över så man är rustad inför hemfärden i natt. Har med mig beiga kilklackar till kalaset så mer somrigt än så blir det inte. Hade planer på att klä ut mig betydligt mer till en reseledare iförd fullt kit från Apollo men det visade det sig att ingen annan skulle spöka ut sig så då bestämde jag mig för att falla in i ledet. Det är trots allt min första fest på det här jobbet. Men tack till min bästa E som fixade kläder till mig. ♥

 

Min älskade kimono kommer från H&M // Halsband  – Rock by Sweden // Armband – Snö // Byxor – Kappahl. Harry stilar runt i bästa overallen från Didrikson 1913 och vinterskor från Everest. Så sjukt nöjd med hans vinterkläder i år. Overallen är den bästa jag någonsin testat! 

Återkommer imorgon med rapport över hur läkemedelsbranchen har julfest. Nånting säger mig att det är betydligt mer städat än IT-folket. Men vem vet – i dom lugnaste vatten….

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: