Livet

I helgen… Jag lovar!

Jag hade med mig datorn hem igår eftersom det snackades om nya snöstormar. Det snöade ju på riktigt bra på kvällen men när jag slog upp mina blå idag var det helt ok. Det blir till att ge sig ut i kylan och åka till jobbet med andra ord. Rätt skönt ändå. Ska man ändå jobba är det såå mycket enklare på kontoret. Det är super att jag äntligen har ett jobb som jag KAN sköta hemifrån men jag gillar ändå att komma iväg. Träffa lite kollegor och se nåt annat.

 

 

Jag vill också be om ursäkt. Till alla er som kikar in här och lämnar kommentarer. Och till er alla som har finfina bloggar jag läser men inte har kommenterat på hur länge som helst. Tiden räcker inte. I slutet av veckan ska jag låsa in mig och läsa ikapp, ta del av alla roliga julpyssel och bakrecept jag vet att ni har lagt upp, se alla fina bilder på era barn i snön och bara mysläsa. Alla kommentarer och mail ska få svar och jag ska se till att komma ikapp. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: