Pyssel och Fix

Hur långt är ett snöre?

Eller hur många snören behöver man? Jag har pyssslat ihop mina julkort ikväll och hade en tanke på att avända paketsnöre. Insåg att jag inte hittade rätt färg och började rota i gömmorna. Att jag nu sitter här och konstaterar att jag måste köpa snören för att jag inte har just dom jag vill ha känns lite dumt. När man har över 20 olika redan. Men jag saknar en viss röd nyans. Och så skulle jag behöva svart. Och ett blankt i silver. Ja, ni fattar. Det är stora problem man har.
 
 
Man kan ju kanske tycka att det är att ta i när man behöver en stor förvaringsbox för endast paketsnören… Men det ska ju matcha. Och så måste man ha flera sorter på varje paket för att det ska bli fint. Och så behöver man olika bredd på dom. Det är viktigt det här med snören…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: