Livet

Вторник на Русский Английский

 
Det här kan vara min bästa rubrik någonsin. Hoppas Google translate har gjort rätt. Jag har haft den mest galna tisdagen någosin. Hela jag är kokt, slutkörd och utpumpad. Hela dagen på jobbet har jag haft besök av vår säljare som jobbar i Baltikum. Han är ryss som bor i Litauen. Han pratar engelska men det är på håret. Tänk er att sitta en hel dag och prata logistik, order, avtal, betalningsvillkor och rabatter på ett språk med helt galen meningsbyggnad och grammatik. Det tar på krafterna.
 
När jag väl skulle få vila skallen i bilen på vägen hem var det såklart kaos och toksnöade. Glöm avkoppling och på med hjärnan. Hämta Harry. Hem. Tack och lov hade Fredrik hunnit hem och börjat med middagen. Viktor kom hem samtidigt som oss. (Det är så himla smidigt att han kan gå hem själv). Middag. På med tomtekläder på barnen. Värma glögg. Fram med Lussebullarna jag bakade igår. Ytterkläder på och ut i snön igen. Nu mot Viktors skola och Luciatåg. Jättefint Lussetåg med efterföljande fika. (Det kommer en liten film i ett eget inlägg sen)
Ut i snön IGEN. Hem. Fredrik la Harry medan jag och Viktor tog oss an läxan. Sista anhalten för dagen blev inspelad julkalendern. Viktor stupade i säng lite för 20 vilket är sent för honom och jag och Fredrik har nu tillbringat en halvtimma med att plocka undan disk, fikarester, ytterkläder, leksaker och få igång en maskin tvätt och vika undan rentvätten från igår. NU sitter jag i soffan och ska vila skallen en timma innan det är dags att krypa i säng.
 
Det var den här dagen. Åter imorgon.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: