Livet

Fet eller glad?

Jag måste bara uppmärksamma den här kommentaren jag fick igår. Den är kommenterad på ett inlägg jag gjorde mars 2010. Kul att se att det fortfarande kikas så långt bakåt i arkivet. Dock är jag lite förundrad över kommentaren i sig. Inlägget är ju ett recept på cupcakes och kommentaren lyder som följer:
 
 
 
 
Hur fasen ska jag tolka det här? Att jag ser glad ut eller att jag är fet? Folk är bra märkliga. Jag väljer helt enkelt bara att fokusera på att det såg smaskigt ut. Resten tror jag att jag hoppar över. Jag känner ett par Annikor – jag tog inte illa upp så om det var nån av er är det helt lugnt. Men OM det var menat som taskigt tycker jag du som skrev ska ta och baka dom där muffinsarna – då kommer du också se glad ut. Dom är gudomliga.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: