Pyssel och Fix

Trolldeg i Busväder

Vi har haft en jättemysig förmiddag här hemma och jag är innerligt tacksam att jag inte behövt gå ut. Vi ska väl försöka få hem Viktor senare i eftermiddag men det är allt. Jädrar vilket väder det är! Det snöar på tvären och det VRÄKER ner nu. Jag pratade precis med en kollega på jobbet som redan börjat sin färd hemåt för att vara säker på att komma hem. Här blir vi själva i natt – Fredrik jobbar borta men det känns bättre att han sover på hotell än försöker ta sig hem genom halva Sverige i det här vädret.
 
Vår förmiddag har bestått av pyssel. Jag tog och svängde ihop lite Trolldeg – världens bästa hemmapyssel med barn. Man har allt hemma och det är klart på 10 minuter och det bästa av allt är att man har skapelserna kvar sen. Harry gick all in och skulle ju såklart testa att äta degen. Men vilken miss – den smakar skit! Haha. Sötis.
 
 
Vi fick till ett gäng fina alster som står och torkar i ugnen nu. När jag ändå har ugnen igång ska jag passa på att torka äpplen och apelsiner till annat pyssel jag har planer på. Harry sover så det gäller att passa på! Jag måste ju erkänna att även om det är trist att Harry är sjuk och att VAB känns i plånboken är det inte helt fel att vara hemma såhär före jul med en snöstorm ute. Vi har det väldans mysigt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: