Livet

Saker jag önskar mig av tomten den här julen…

Jag kan ju inte låta bli. Listor är ju lite av en grej för mig. Jag älskar att göra listor och anser att man aldrig blir för gammal för att göra önskelistor. Har samlat ihop lite (rosa) saker jag skulle hoppa och studsa över på julafton. Jag blir lika förvånad varje gång jag gör ett sånt här collage när allt är rosa. Märkligt. Men rosa är nog min färg ändå.
 
 
 
Åhhh.. fina saker va?! Massa fina pryttlar som gör en Anne glad.
 
Ittala är fortfarande en stor favorit och just nu suktar jag efter en rosa Marimekko-skål och deras glas som heter Lempi. Det är ett helt galet mångsidigt glas som passar lika bra till rödvin eller rödcoctail som en dessert eller en lyxig frukostyoghurt.
 
Jag samlar ju Mateus och har stora vita mattallrikar och grå ostronskålar. Jag önskar mig nu assietter i grått. Kan riktigt se en förrätt på dom här ljuvliga tallrikarna på ett större vitt fat. Så snyggt!
 
På bilderna finns också örhängen från Edblad, tofflor i ballerinamodell (Shepard), böckerna 50 nyanser x 2 och en prenumeration på Sköna Hem. Det är vardagslyx att sätta sig och läsa en tidning eller bok. Det gör jag för sällan. En dunväst i svart och såklart berlocker till mitt älskade Pandora-armband.
 
Kaffekoppen är en bakform i silikon. Dessa bakar man sen cupcakes i och så serveras dom så där fint som på bilden. Vill ha! Har sett att det finns på Lagerhaus numera. Vad skulle man göra utan den alldeles förträffliga butiken? Den svarta tuben är en av mina absoluta kan-inte-leva-utan-produkter. Det är en färgad kräm från Smashbox som heter Sheer Focus. Jag använder färgen medium och blandar ut den med lite ansiktskräm. Orkar man inte sminka sig räcker det med att använda den här för att få lite färg och se lite piggare ut.
 
Nu som läser här vet ju att jag har en thing för stjärnor. Gina Tricot har en sååå fin julkollektion med sovshorts, tofflor och pyjamasbxor. Skulle gärna ha alltihop.
 
Sist men inte minst har jag hittat en jätterolig grej – Glossy Box. Man får en liten låda med härliga produkter hemskickade en gång i månaden. Som en liten testlåda liksom. Klockrent.
 
Just det! Jag önskar mig strumpor också. Fina knästrumpor med roliga detaljer som är fina till kjol och stövlar. Och så önskar jag mig såna där urtjusiga strumpor med tår på. Har ingen aning om ifall det finns längre men åhh vad jag vill smurfa runt här hemma i ett par tåstrumpor.
 
Haha. Jag ger mig nu. Skulle kunna fortsätta önska mig saker tills imorgon. Känner mig som Viktor. Vi önskar oss saker i ungefär samma tempo. Fast han Skylanders-gubbar och jag en Kamera-väska. Typ så. Nu ska jag äta godis istället och skriva på nästa lista. Julklappar jag ska köpa till mina nära och kära. Det är precis lika kul men det kan jag ju inte skriva här för ni sötisar läser ju!
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: