Pyssel och Fix

Paketkalender i prickigt och med snören

Idag ska leta upp paket med en 3:a på. Viktor får leta ikapp sina paket när han kommer hem. Extra mycket paket till honom då med andra ord. I år gömmer sig ungarnas paketkalendrar i vår stora kista i matrummet. Numera måste ju allt katt och barnsäkras så några snygga upphängningar fick vi skippa. Det gömmer sig en hel del godbitar till dom båda fram till jul och några bilder på klapparna kommer säkert dyka upp här.
 
Prickiga paket är till Harry och dom andra med överkurs i form av snören är till Viktor.
 
 
Jag har fått en del kommentarar om det här med paketkalendrar under åren jag har gjort en till Viktor och nu till Harry. Både positiva och negativa. Det verkar som om många har åsikter kring hur mycket det kostar och om man skämmer bort sina ungar. Jag har bara ett svar. Gör som du själv vill. Det gör jag.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: