Livet

Hoppar över mörka snöbilder

Det är snö! Javisst. Äntligen är det lite vitt ute. Tyvärr är det bara en ynka minusgrad så risken finns väl att det är läge för gummistövlar och regnkappa när det är dags att åka hem i eftermiddag. Jag funderade på att smita ut med kameran i morse men insåg snabbt att för 6 är det jävligt mörkt – inte helt lätt att få till bilder utan att använda blixt då. Så jag bjuder på den här istället. Kändes mycket bättre!
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: