Livet

Badrummet efter…

 
Nu är det äntligen klart. Små detaljer saknas än men det är klart! Jag insåg när jag stod och fotade att jag inte kan bestämma mig för om jag ska ha en badrumsmatta eller inte. Åsikter i den frågan mottages gärna?! Färgen blev som ni ser tokgrön och jag älskar den. Fredrik är enig i frågan vilket känns märkligt men trevligt som omväxling. När det kommer till färg är vi sällan överens.
 
Lite inköpsställen för dom som är intresserade:
 
Kakel, Klinker och Mosaik är inköpta på K-rauta och Bauhaus. Märken vet jag tyvärr inte.
Badrumsmöblerna – Camargue // Tvålpump, toaborste och soptunna – Scandinavian Bathroom // Toapappershållare – Tiger // Tackdusch – Mora // Blandare handfat – Grohe // Glasvägg – Revital // Ekhyllor och Doftljus – Rusta // Handdukar, fejkblomma och kruka – IKEA // Handdukstorkar – K-rauta
 
Katten är inköpt i Väsby man honom kan man med fördel ignorera i det här sammanhanget. Han fullkomligt älskar kameran uppenbarligen för han skulle då vara med på varenda bild. Rummet är ju mini så det är inte helt lätt att få till snygga vinklar och bilder men det här får duga. Vill man skrämmas av hur hemskt det såg ut innan så kommer det här!
 
 
Ahhhh…Det har nog varit värt dom här veckorna med hantverkare, skräp och stök ändå. Vi är SÅ nöjda!
 
Nu ska jag stila till mig lite och åka till Danderyd. Inte så kul. Men nödvändigt. Berättar mer i eftermiddag när jag kommer hem.
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: