Livet

När regnet öser ner…

och man bara längtar hem till kramar, en sprakande brasa i kakelugnen och mys… Då lyssnar jag på den här!
 
 
 
Skivan heter Soul och är helt suverän! Vi spelar den flitigt hemma. Den funkar precis lika bra till en flaska vin och finprat som en stor skål godis och en bra bok.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: