Livet

När mamma inte är tillgänglig

Har inte så mycket spännande att delge er när det fortfarande är så svart ute att man knappt ser handen framför sig och det vräker ner regn. Inte upplyfande direkt. Det är då man tar till bildarkivet i telefonen för att hitta lite godbitar att lysa upp tillvaron med. 
 
 
Som den här bilden på mitt kusinbarn (barn och barn men ni hajjar) Malin och Harpan. Bilden är från i lördags när vi var hos min moster. Nån var lite trött och tog tiger och napp och kröp upp och gosade in sig. Ljuvligt. Vilka sötnosar.
 
God morgon!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: