Livet

Positiv måndagslista

Nu har jag fått lite lunch i magen och dagen har bättrat sig. Jag har till och med sett ett par strålar sol över Brunnsviken och det hjälper ju alltid upp situationen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag är strålande glad och hoppande idag men det väl då dessa positiva måndagslistor passar allra bäst. Jag hade tänkt länka till fler måndagslistor men jag verkar vara först ut idag. Fick den här idén av en mamma på bloggbussen som jag och Viktor åkte med i somras. DEN resan får mig alltid alldeles glad i magen så fort jag tänker på den. Vilken otrolig resa vi fick åka på och vilken helt ovärderlig upplevelse jag fick ge till Viktor. Bara han och jag i stora världen liksom. 

 

 

Idag då är jag lite extra glad och tacksam över

 

Att det snart är jul. Japp. Det får komma högst på listan idag.

 

Att jag var på gymmet igår igen. Det tar sig!

 

Att vi var på kalas med släkt i helgen. Man ses alldeles för sällan.

 

Att jag och Fredrik ska få göra skoj saker i helgen. På varsitt håll dessutom så vi kommer förutom roliga saker får längta lite efter varandra.

 

Att Harry börjar sätta ihop ord. Att det just nu är ”dumma” och ”mamma” han sätter ihop väljer jag att förbise. ♥

 

 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: